December 23, 2010

contest aku dan kaca mata

hye guys. adrenaline xstabil. haaa??ape kes?? sebab ni laa first time cik marlia join contest :D. nampak di situ muka excited. haha. :) ok contest ni dianjurkan oleh incik syafiq (alaaa pemilik blog lagu besh tu :D ). so berminat laaa jugak memandangkan pemilik blog pun tersangat la rajin menginvite cik marlia yer daakkkk :)

xde laaa berharap sangat-sangat untuk menang. just nak memeriahkan lagi contest ni kan. tapi hadiah dye lumayan wa cakap lu (eyh tiba-tiba jer :D).

Hadiah-hadiahnya   

Tempat pertama: RM 100
Tempat Kedua: RM 80
Tempat Ketiga: RM 50


actually cik marlia xbanyak gambar berkaca mata hitam, tapi dok belek-belek album dalam lappy kesayangan ni terjumpa plak gambar tersebut. hahaha (tergelak sendiri mengenangkan gambar tersebut) :D 

so guys ni antara syarat yang diletakkan:

  • Menjadi follower seikhlas hati yang mungkin
  • Memerlukan gambar anda yang memakai kaca hitam..terpulang edit ataupun original
  • Tinggalkan link anda di entri ini apabila sudah join dan letakkan gambar banner di sidebar
  • Tag 2 orang rakan anda

*so sesape yang berminat tu boleh laa klik di sini yer :)

haaaa ni laaa gambar yang cik marlia pertaruh kan. jeng jeng jeng :)

hahaha~gaya cam nak bernasyid yer dakkk. gelakkan cik marlia secara jemaah. baru meriah :)

cik marlia berminat nak tag:
 

*so guys cheers from cik marlia :D*


7 comments:

Syafiq Rosli said...

tuan tnh dtg..weewiitt..hehe..nice poto all da best ya..

sekamar rindu said...

salam..

good luck..

:) follow ur blog..

~marlia maya~ said...

syafiq~ tq2 :D

sekamar rindu~tq2 :)

nadiaril said...

bkan ak ke yg amk pic ni...huhu..

~marlia maya~ said...

hahaha~kan kan~mase ni m0od gila~muahahahaha :D

elnino moona said...

jalan2 tgk peserta..:)

~marlia maya~ said...

elnino-tq2 :)