December 23, 2010

you know your limit

haha~hye guys~gelak dulu kan. ape yang lawak ntah. tajuk cam nak marah. haaa memang cik marlia nak marah ni!!!! marah kat sapa ni (tertanya-tanya) kepoh-kepoh sikit. kat ko la sapa lagi. haaa?? sape. hehehe. jangan risau guys. cik marlia marah kat diri cik marlia sendiri. haha. emo. :p

bukan marah cuma mengingatkan diri sendiri. arini cik marlia xbuat apa-apa. cita korea ntah ke mana,blogwalking dalam mimpi, fb lari lintang pukang (ada kaki woooo). seawal 7 pagi da keluar gi pasar khamis. hahaha. mesty korang gelak. pasar hari-hari pun ada kan. tapi bukan pasar yang tu. ni pasar memang ada hari khamis jer. cari barang untuk bawak balik arau nanti. hehe. beria. :D


*gambar perasan satu*siappppp* hakhak* 
ada da gambar ni kat side bar :) tapi just nk kongsi ngan you guys~cik marlia dapat apa yang nak dicari kat pasar khamis tu :D

pagi-pagi kan standard laaa mood pun swing-swing lagi tapi terpaksa kena buat muka kental. haaa kenapa??? hahaha. takot encik ayah dan puan mama bising sebab anak dara sorang ni memang suka sangat tidur lewat.hehehe. habit kan??? muahahaha. ni rahsia kita tau guys (cik marlia tidur kul 4.30pagi) bangun 6.30pagi. jangan bagitau itu encik ayah and puan mama :)

maka. cewah ala-ala ayat sains gitu tepat jam 2petang cik marlia tidur ala xhengat gitu sampai kul 6. haaaa tu diaaaaa :p bangun pun sebab abang da bising-bising suruh bangun. erm selagi xbangun dengar laa bebelan free yer dakkkk. bangun-bangun usai solat segala trus cari tv (mana plak tv ni hilang) hahaha itu tipu :) nak buat ape ngn tv??? makan. hahaha xde laa. tengok episod akhir seribu kali cinta. kesian cik marlia tengok peah. last-last dye yang jadi camtu. ishk ishk ishk :( 

kesian kat peah :(


teringat encik ayah menyindir. ni laaa cerita melayu. merendahkan kredibiliti seorang doktor betol. OMG!! mengapa tiba-tiba encik ayah emo?? hahaha. kate nyer kalau camtu sesape yang hilang ingatan xyah jumpa pakar, terus je hentak kepala kat dinding. konpem engat balik. ouh baru laa cik marlia paham. biasa laa encik ayah. itu hanya laaa fantasi yang dicipta manusia :D

so skang cik marlia nak jejalan jengah kengkawan jap. nanti cik marlia update cerita kat hangpa noh. untuk sape-sape yang terkenan kat mat-mat parkistan tunggu entry berikut nya na. ada cerita menarik pasal depa. aikkk keluaq da cakap utara hang. maklum laaa da menghitung hari je neh kena pulang arau yer dakkk :D

so guys. cheers from cik marlia :D

ewahhh :D ske part segalanya demi dirimu jer :)

2 comments:

Farhah Zaidah said...

salam ziarah..eh camne ending citer tuh eh?? akak x tgok lak..huhuhu..

~marlia maya~ said...

wslm kak~hehehe~ending dye mia da engat setelah terhantuk di buju meja. ramli plak da date ngn huda. peah da jadi (@_@)-hehe princess kelapa :)