December 01, 2011

hari berblog walking

hello guys. jantung cik marlia tengah dap dup dap dup. bukan berdebar ape. cik marlia terkejut yang amat sangat. dari tadi dok berblog walking, banyak gak laaa page yang cik marlia lawat, tapi tak teringat plak nak tinggal jejak. itu habit ok ;)

ok back to the point. sangat terkejut tadi tengok satu video ibu dan anak berhubungan seperti suami isteri. ape nak jadi la ngan dunia skang. situasi berlaku di Indonesia. bukan nak burukkan orang di sana tapi ape yang mereka fikir. bila agama menjadi soal terakhir maka ini lah hasilnya.

cik marlia tak boleh terima si ibu boleh mengaku yang dia ngan anak yang dikandung sembilan bulan tu ialah pasangan yang sedang hangat bercinta. astaghfirullah al azim :( sedih tengok. bila orang tanya da menikah ke belom? si anak boleh cakap masih belom menikah? weh ko sedar tak hubungan ibu dan anak itu yang wujud tu? ape kajadahnyer nak menikah? cik marlia rasa menyirap pun ada. ape ke bodoh sangat?

pelik pelik pelik. camna la si ibu tu boleh sayang anak cam suami sendiri. boleh dia cakap dia da bayangkan yang anak dia tu suami dia masa di ranjang. what the hhhhhhhhh.. grrrrr.. weh tu anak yang kau kandung 9bulan 10 hari. mana la hilang naluri keibuaan pompuan tu kan. boleh dia risau anak dia akan jumpa awek dan tak hiraukan dia lagi. kalau kot yer pun kau dahaga menda menda tu cari lelaki laen la weh. bukan anak kau!!!

subhanallah maha suci Allah. Kau pelihara lah hati hati kami dari segala kemungkaran. amin

2 comments:

Nurul Jannah said...

zaman sekarang..macam2...

~marlia maya~ said...

betol....nauzubillah..minta dielakkan la :(