December 02, 2011

Giveaway Shakura Pigmentation Beauty by Dyla Zaman

hello guys. jeng jeng. exsaited tak hari ni? cik marlia eksaited ni sebab nak berblogwalking puas puas sambil meninggal kan jejak comel cik marlia :) so first of all nak join ini give away dulu. cam besh jer dapat gi facial treatment. lama da tak pi. last pi masa akak cik marlia nak kawen dulu. nak taw tahun bila? tahun 2008. hakhak. lama bebenor yer dak ;)

so sapa nak join boleh la lawat page cik comel ni

DylaZaman Official Blog



kenapa nak menang give away ni? sebab da lama wooo cik marlia tak pi facial treatment. dapat free facial treatment syok jugak kan ;)

so nak letak muka comel cik marlia plak. tepek besaq besaq kat sini. semoga dapat laaa tiket facial ni yer dak *wink*wink*


doa doa la cik marlia menang yer ;D

selamat mencuba untuk yang lain lain jugak :)

2 comments:

syaidatie nurdilla said...

Hye kak.. Thanks joined GA Dyla.. Tunggu result nanti yee.. @~@

~marlia maya~ said...

oryte most welcome ;) can't wait :)