February 01, 2011

drama gitu

hello guys. ok ok janji ni last entry before cik marlia tidur. haha. rasa lawak xabes lagi ni. malam ni malam bergaduh. kami serumate da isyhtiharkan mende ni. kelakar jer. gaduh kat fb cam da nak bertumbuk ni. 

perghhh kalau orang baca pun orang kate kami gila, xpun lesbian ape pempuan ni. hakhak. seronok plak. ni laaa hiburan kami. camni laaa kami bergurau. bergurau kasar gitu. so that xde sape yg feeling n tacing lebih.

pencapaian yang sangat memberasangkan n sangat membanggakan cik marlia laaa. kami serumate yang secourse ni Alhamdulillah setakat ni xpernah lagi bergaduh sampai xbertegur segala. bermasam muka ker. 

selama 3sem duduk ni xde sebarang masalah besar. terasa hati sikit tu biasa laa. lumrah manusia punya hati dan perasaan yer dakkk. 

sebab senior dulu penah pesan seeloknyer jangan duduk kawan satu course sebab takut gaduh nanti susah nak wat keje sekaly nanti. tapi tu laaa kami so far so good. harapnya perkara ni n sifat mesra rakyat kita ni berkekalan sampai abes sem nanti yer kawan :))

so nak gak tunjuk muka rumate cik marlia yang sengal sengal udang cam cik marlia jugak :)

cik biha~cik marlia~cik seha~cik kema



pose xblh blaaaaa ;p




apakah??? (@_@)





ni housemate yg satu course
addition of pipot :)






ni laaa cik sayang saya
cik seha
budak kelas da paham sangat ngan prangai kami :)


so cheers from cik marlia :D

4 comments:

miss noname said...

haha. ske2. ni komen gne lappy br...

~marlia maya~ said...

hahaha~nak jgk tu mention gne lappy baru :)

::koizora_ emy:: said...

bahagia tgk korg....hehe..jgn gado2 yer...

love u all..<3<3

~marlia maya~ said...

hehe~xgad0 pun laaa awak :)

l0ve y0u to0 :D