February 03, 2011

cerita lapok : i-city versi utagha

hello guys. ok peristiwa (cewahhh peristiwa peginye) okkkk actually last tuesday tu cik marlia n rumate tersayang kuar gy merambu beli barang. barang nyer satu dua jer pun. cuci mata jer yang lebih. disebabkan lambat bertolak, maka plan untuk makan mcd pada awal nya xdapat direalisasikan. uhukzzz frust lagi cik marlia.

masuk ni da dua kali plan nak makan mcd gagal. maklum laaaa mcd yang terdekat ngan perlis ni pun kat alor star. tu pun bukan 24 hours. pastu da gagal, teringin plak nak makan pizza disebabkan da lama xmenjengah pizza hut. namun sekali lagi hampa. cik cashier yang sopan gitu "take away only, pizza tutup kul 11" ouh damn tgk jam da kul 10.30mlm :(

gem0kkkk :(


then beli take away, masuk kfc kat sebelah sebab kfc jer yang 24 hours. haha. melantak macam kebulur somalia ;p then da kenyang makan kfc (niat asal nak alas perut jer before makan pizza) jalan jalan kat bandar alor star tiba tiba ternampak orang ramai tengah photoshoot kat dataran (btol ker??xksah laa) dalam hati "cantik jugak tempat ni, ala ala i-city gitu ngan lampu lampu" 



so ajak laaa cik cik rumate singgah amek gambar sekeping dua sambil makan pizza kononnyer (padahal xbawak pun pizza turun) cantik laaa jugak. xpe laaa xdapat pi i-city shah alam dapat pi i-city alor star pun jadik laaa yer :)

amek punya amek gamba yang kononnyer sekeping dua, last last tambah tambah tolak campur bahagi ada laaa dalam 70 keping yang diambil. haha. memang  photoshoot betol ni. 













duk lepak sat kat situ tengok gelagat manusia sambil layan perasaan (kot kot dapat pakwe utagha sowang) then hajat hati nak sambung kat kuala perlis. tapi disebabkan cik marlia pening kepala (effect tengok lampu macam macam kaler) maka balik jer terus ke rumah. tu pun da sampai perlis around 2.0o a.m.

masa tu rendu sangat kat dia. tertanya tanya dia da sampai ke. dia sehat x?? dia penat x?? balik balik tengok fb dia update. ouh alhamdulillah awak selamat sampai dengan gembiranya. :)

so cheers from cik marlia :D

3 comments:

ijam ismail said...

HELLO...
IJM DTG NI...
=D

90's female said...

yaa! ko gemok suda..

~marlia maya~ said...

ijam: thanx for coming :))

sherry: kan kan kan..semua pun cakap sy da gemokkkk. cmner :((