January 24, 2011

awak dan awak

hello guys. waktu menaip entry ni adrenaline cik marlia sangat tidak stabil. omg!!! i really mish u both. but satu tu cik marlia da let go. yang another one tu.... haihh bikin jantung berdetak detuk. muahahaha. senang cite cik marlia tersangat laaa happy. happy sampai rasa nak lompat lompat jer. tapi kesian plak cik cik rumate yang kepenatan baru pulang dari kem. terharu ok incik dia sudi nak share share ngan cik marlia. as a friend kan. xsalah betol x? 

ok. nak cite cam telus sangat. hint hint sikit jer. kesedihan sebelum ni terbayar. excited sangat. hoho. lalala. nak menari nari sehati berdansa gitu. awak dan awak. thanx sangat sangat taw. awk berdua da buat saya senyum xberhenti. ala ala perempuan gila gitu. nasib cik rumate da tdo semuanya. kalau tidak mau dikatakan cik marlia ni syok sendiri. biaq laaa nak syok sendiri pun. yang penting cik marlia bahagia. 

i'm falling into you :D

cheers from cik marlia :D

1 comment:

Em's Family said...

i hope everything is ok :)

anyway, nak mintak tolong vote akak untuk Friso contest boleh ?

Ok.. ini instruction dia..

1. Go to http://apps.facebook.com/flaunt-it/
2. Click ALLOW
3. Click VOTE NOW
4. Go to FLAUNT YOUR MOMENT
5. Go to http://apps.facebook.com/flaunt-it/moment_view.php?id=10195&menu=gallery
6. Click VOTE..

or kalau nak tengok gambar sekali. boleh tengok dekat http://malaysiagiveaway.blogspot.com/2011/01/i-appreciate-your-vote-for-friso.html

Kalau if you dont mind, boleh vote every 24 hours..
thanks :)
www.emmira.blogspot.com