December 24, 2010

terpaksa kata tidak

hye guys. ape yang tidak? gaya cam tolak lamaran seseorang jer. haha. bukan la begitu. cik marlia terpaksa kata tidak kepada puan mama yang ajak cik marlia bershopping arini. ouh sorry yer ma. adik nak berblogwalking ni,jejalan tengok ramai yang update post mereka :). haha. sanggup kan. bukan apa cik marlia bagi peluang kat puan mama and incik ayah dating berdua (alasan jer tu) saje je nak tutup kesalahan yer. hehehe. biasa laa da besar-besar begini tidak minat pula nak mengekor kemana saja puan mama pegy. hehe. lebih rela duk rumah yer dakkk. 

so cheers from cik marlia :D

*nak teruskan blogwalking singgah jenguk kengkawan :)*tata :D

10 comments:

Fariq said...

rugi la awak,,
kalau tak mesti dapat taip entri pasal shopping,,
pastu dapat tarik traffik lebih skit rini..

~marlia maya~ said...

hehehe~tq 4 da idea :).tp da terlepas pluang kn.akan datang laa :)

Myaby said...

tapi bila dah lama sgt x kuar ngan parent akan rasa mcm rinduuuuu saat itu. hihi

~marlia maya~ said...

hehe. betol tu :).

eiela said...

bestnya kalau dapat pergi shopping.

Latest Entri :
1) Contest Cerpen Sesedap Rasa
2) Tips Temuduga Pembantu Tadbir

~marlia maya~ said...

hari mggu plan f0r shopping..y0k :)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

teringat Mak & Arwah Ayah yg selalu merayap berdua bila anak2 dh besar...

~marlia maya~ said...

lekat lekit~bese laaaa makin tua makin manja :D

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kamu kena tag melekit
http://duniamelekitku.blogspot.com/2010/12/saya-nak-duduk-dalam-bloglist-cik-lulu.html

~marlia maya~ said...

tq cik lekat lekit :)