December 13, 2010

kawan smpi mati

hehe tgk tajuk pn korang da boleh agak kan aku nak cte psal ape....erm cuti semester ni sangat menggembirakan aku...k0 taw kenapa???sebab aku b0leh jumpe kwn2 sekepala sehidup semati ngan aku. kawan memang ramai, spe2 yang k0 kenal da kira kawan tp nak cari kawan2 cam dye0wg ni memang susah. xsemua kawan b0leh jadi cmneh taw. kawan2 aku ni memang kepala gila2 bia laaa nampak jahat nakal sekalipun. aku suka (maksud ak bkn nk kwn2 jht) aku rasa dye0wg da jadi diri dye0wg sendiri. xperlu nk berpura2. aku enj0y sgt kwn ngn k0wg guys. xde aku em02. k0wg taw x, ak kn kalau dekat arau keje asyik nk em0 je. ntah laaa ek xkn sebab jaoh ngn famili k0t. aku tp0n mama n ayah pn jrang2. its all about friendship guys. aku xrasa ser0noknyer satu persahabatan taw kt arau. masa aku ngah cuti ni aku banyak realise mnde la, kalau k0 bt0l nk ser0nok ngn satu2 persahabatan tu kn u have t0 be ur real ownself taw. k0 nk gelak ke k0 nk gedik2 ke k0 nk bertepuk tampar ckp lpas ke kwn2 k0 blh layan jer (as l0ng as y0u kn0w ur limit laaa kn) . thats mean yang kwn2 k0 tu memang ur real friends. they accept y0u as y0u are. not as what they want y0u t0 be. aku bkn sempurna, family aku jenis hu ha taw kwn ngn k0wg pun klu kt mcd tuh k0wg da taw kec0h nyer cmner (org2 kt mcd pn nek menyampah ngn kte guys) haha. then i really need s0meone wh0 m0re or less just like y0u all. tapi mslh besar utk aku d arau adalah kwn2 ak ni semua st0k2 baek s0pan santun. ckp pn xdgr weh. ala2 cal0n isteri s0lehah gtu laaa. bkn cm ak neh. ckp pn bergegar rumah aku tu. but guys its better t0 be me myself kn. aku jadi xsr0nok kt sne because i could feel that they are fake taw. they are n0t like that but they act like they are s0 kind0hearted nyer pers0n. i dun  need that guys. i just want y0u t0 be just y0urself. ak selesa k0wg pn selesa kn. guys, y0u are really meaningful in making my days. i'm able t0 tell every single thing taw. n0 need t0 worry. y0u guys just listen carefully. that makes u guys are really special. f0r my friends in arau, k0wg jangan terasa. it is the truth. k0wg pn msty da ad kwn sehidup semati ngn k0wg kn. i just feel that i'm n0t g0od en0ugh t0 j0in the gr0ups laaa. aku ni da laaa cakap pn lepas je kn. s0 i'm n0t being myself there. that is what i hate the m0st. i want t0 be free :D~






*guys yang xde gambar tu mahap la yer~ni je yang ak ad dlm simpanan*

anyway y0u guys selalu ad dlm <3 neh :D~cheers :)

No comments: