December 22, 2010

buat-buat xtahu (blurrrr)

eyh ape yang xtahu nya?? anyway hye guys. arini cik marlia xtaw nak cite ape. haha (sibuk melayan korea sebenarnya) sekarang da jadi habit tido 4pagi (hah bagus laa tuh untuk perkembangan eyes bags ko cik marlia) hehe (tersipu malu di situ) bukan buat ape pun. melayan fb sambil berblogwalking. seyes blogwalking boleh buat cik marlia ralit sedar-sedar (eyh da 4 pagi) ouh itu tipu :p

disebabkan habit ni, pagi tadi cik marlia da termalu sendiri.hahaha. gelak sikit kat cik marlia. standard laa kalau da tidur pun lewat maka bangun nyer pun (hambek ko terlajak semua mende) opppssss jangan buat selalu cik marlia. pesanan untuk you guys jugak :)

tiba-tiba baru jer rasa celik mata terdengar ding dong (aikkkk bell kat umah berbunyi) disusuli suara mama (eyh jemput laaa masuk) dengggggg (walaweh, aku xmandi lagi) sape yang datang ni?? (@_@) sempat berfikir. ahahaha :) ape lagi cam lipas kudung laaa cik marlia lari gy mandi yer dakkkk. da laa mandi lama. sambil-sambil kat dalam bilik air tu (aikkk xkan nak detail) malu laaa i.. hakhak :p terdengar laungan mantap dari mama kat bawah "adik, ooo adik" sekaly lagi cik marlia dengggggg :) OMG!!! dengan segan silu and sopan santun nya cik marlia balas suara mantap mama ngan "adik ngh mandi ma" sambil berdoa,jangan laaa pakcik ni ada anak lelaki. hahaha. jatuh saham jap :)

da siap cantek-cantek cun melecun (dengan harapan dapat cuci mata tengok anak teruna pakcik tu) berangan jer cik marlia ni kan. cik marlia turun ngan bangga nya (eyh bukan la begitu) salam mereka sebagai menghormati yer dakkk (cik marlia buat muka blurr jer) dalam hati malu nya. hahaha. hambek ko sebijik. pakcik ngn makcik tuh (bestfriend ayah) senyum-senyum menyindir camtu (hahaha cik marlia yang terasa lebih smenanya) pakcik and makcik tu ok jer. hehehe~dalam hati (ouh lega nya pakcik ni xbawak anak teruna dye) hahaha. mood gatal sikit disitu :p (yang ada, anak bonsgsu pakcik tu yang hanya darjah 2) eyh xkan nk ngorat adik tu plak. muahahahaha. evil cikit :)

*moral of the story blh tidur lewat tapi jangan bangun lewat*hahahaha*malu jer ko cik marlia :p

cheers from cik marlia :D

6 comments:

Fariq said...

haish anak dara sorg ni,,
jgn amalkan sgt..
kalau anak teruna camni saya ni tak pe la gak,,
ngeh3x..

~marlia maya~ said...

hahahaha :D tq for the advice. both utk entry ni ngn chat :)

Cik Jannah said...

haha.. len kali kene tido awal cik marlia :)

~marlia maya~ said...

hehe~tq cik jannah :)

nadiaril said...

lyan cite korea pe skang???

~marlia maya~ said...

2 outs 9th inning~c0mel :)~haha :D