December 13, 2011

frust..ouh mengapa

hello guys.

seawal pagi da update blog sedih sedih kan. serious sedih. tolong la cik marlia ni. bukan putus cinta, tapi bukak bukak dashboard, tiba tiba rasa pelik :( aik mana pegi semua nama blog yang cik marlia follow ni? terkejut debak debuk jantung tengok "YOU ARE  NOT CURRENTLY FOLLOWING ANY BLOGS" uwaaaaaa :'( how come jadi camtu? nak nanges guling guling da ni.



ha besaq besaq cik marlia tepek kat atas tuh. kenapa mengapa why? sungguh tidak adil. grrrrrrrrr :( maka misi untuk berblogwalking terpaksa diganda beberapa kali lebih dari biasa. dalam keadaan masa yang menjerut leher, ni mampu ker cik marlia? huwaaaaa :'( 

cik marlia cuba sedaya mungkin yer. i try hard so that i can blogwalking to your blog yang comel loteh. yang rajin blogwalking tu tinggal link kat entry ni please :) so that i can follow you back :D

thank you guys. 

2 comments:

Jia Nur Fizza said...

same goes to me...yesterday..n today da okay..=)

~marlia maya~ said...

ha ni baru ok...baru nak sedih2...heeee engtkn terdelete :)