January 28, 2011

urghhhhh akhirnya

hello guys. hehehe. baru settle kemas bilik. baru senang hati nak pi belayar nanti yer dakkkk. puas ati tgk lantai da licin jer. ape lagi kalau bukan jasa incik ajax :)) sempat agy nak promote kan :) 

so skang ngah relax relax jer layan lagu yang cik rumate merangkap dj cik marlia bukak. memang elok laaa kan ngah sunyi sunyi ni layan lagu camneh. satg ada cik marlia tepon puan mama suh book tiket flight nak balik malam ni jugak. haha. 

relax laaa cik marlia. awak tu da besar. da 8tahun duk merantau. xkan xboleh nak adapt lagi yer dak :)) be matured. cuba untuk menjadi semakin dewasa memandangkan lagi bape ari jer usia da menginjak ke 21. wahhhh cepat jer masa berlalu yer dakkk. rasa cam seksa zaman sekolah lagi. sedar sedar da masuk sem 4 kat universiti da pun :)

puan mama n incik ayah pun cik marlia da bape ari xk0l. bukan xrendu tapi cik marlia lebih suka mengumpul rindu. n kalau xde hal yang terlalu urgent untuk diberitahu seminggu sekaly kot baru cik marlia kol. :))

mama n ayah. jangan risau adik sehat sehat jer kat sini. selagi ada dwet nak makan tu selamat lagi la. pasal duwet alaaaa kalau xde awal awal lagi da adik tpon ayah. hihi :)

cik marlia nak sambung baca novel yang cik marlia pinjam kat library semalam. beria sampai 4buah cik marlia pinjam. risau kebosanan di rumah kan. prepare :)

so cheers from cik marlia :D

2 comments:

Aiydalela said...

adek. hehehhehe

seb baek ada loan PA n MA. pandai ye :)

~marlia maya~ said...

hehehe~

taw xpe~kalau x da blh isytihar bankcruptcy ni :)